JAMAICA Apskatīt pilnizmēru

JAMAICA

Sastāvs: 100% kokvilna, blīvums: 155 gsm.
Raksturojums: T-krekls ar apaļo apkakli, pieguļošā forma, divslāņu apkakle 1x1 maliņa. Ar vīlēm apstrādātas plecu līnija un apkakle, sānu vīles.

Pirms pasūtīšanas lūdzam apskatīt izmēru tabulu!

  • S
  • L
  • M
  • XL
  • 2XL
  • 3XL

5,00 €Cena ar PVN

 Visbiežāk šo tehnoloģiju izmanto prezentreklāmu un apģērbu personalizācijām, kurām nepieciešama augsta kvalitāte un ilga noturība galvenokārt cepuru, polo kreklu, t-kreklu,jaku un dvieļu izšušanai
 Izšuvumus ir viegli kopt un tai, no visām pieejamajām tehnoloģijām, ir visilgākais kalpošanas laiks.

Cena atkarīga no lieluma, sarežģītības un pildītajiem laukumiem. Krāsu skaitam nav nozīmes.
Minimālais pasutijums-10 gab. 


Izšujamie priekšmeti:
• T-krekli, polo krekli, džemperi u.c. apģērbi,
• cepures,
• somas,
• dvieļi,
• šalles un cimdi,
• zeķes,
• darba apģērbi,
• dažādi speciālie izšuvumi (karogi, vimpeļi, uzšuves u.c.).

    Mēs sadarbojamies individuāli ar katru klientu, piedāvājam izvēlēties mūsu produkciju sava tēla un personīga stila veidošanai, izveidojot savu logotipu ar apdrukas vai izšuvuma palīdzību, ko iespējams izdarīt mūsu uzņēmumā.

    Digitālā tieša apdruka

    Tieši šo tehnoloģiju mēs izmantojam kā galveno, apdrukājot T-kreklus ar tekstila printera palīdzību. Tehnoloģijas pamatā ir tintes apdruka, kas tiek veikta tieši uz auduma. Apdruka ļauj izdrukāt pat vissmalkākās detaļas un neierobežotas krāsu pārejas. Apdruka šajā tehnoloģijā izceļas ar košām krāsām un ļoti labu noturību. Atšķirība no sietspiedes tehnoloģijas, sarežģītu pilnkrāsu druku iespējams nodrukāt arī 1 eksemplārā. Šī tehnoloģija piemērota visu veidu tekstila apdrukai. Iespējams drukāt kā uz gataviem apģērbiem, tā arī uz piegrieztnēm un sagatavēm. Krāsas, kas ražotas uz ūdens bāzes tiek klātas "tieši uz auduma", tādējādi radot sajūtu, ka apdruka burtiski ieēdas auduma šķiedrās. Tiešā digitālā druka sniedz iespēju nodrukāt pilnkrāsu vai melnbaltas fotogrāfijas, košus, daudzkrāsainus dizainus ar smalkām detaļām un krāsu pārejām bez fona. Lielākais apdrukas laukums ir 40x50cm

    Termodruka

    Izmantojot šo tehnoloģiju apdrukāt iespējams veikt sākot no vienas vienības. Ja kopējais apjoms ir neliels, tad šī ir īstā tehnoloģija, ar kuru veikt šāda vieda apdruku, jo tā apvieno sevī zemas izmaksas un augstu drukas noturību. Apdruka iespējama uz visa veida tekstila izstrādājumiem. Drukas procesā tiek izmantoti tikai augstākās klases izejmateriāli, līdz ar to garantējam drukas noturību. Druka nelobīsies nost un neplaisās. Iesakām izvēlēties termodruku gadijumos, kad vēlamā uzdruka paredzēta ne vairāk kā 3 krāsās. Termodrukas iespējas is plašas pieejamo materiālu krāsu un faktūras daudzveidības dēļ – gluda druka, samta druka, mirdzoša druka.

    Sietspiede

    Apdruka sietspiedes tehnoloģijā paredzēta sākot no 25 gab. Ar speciālām tekstila krāsu izteiksmīgu un dīvīgumu. Sietspiedes tehnoloģija iespējams nodrukāt visas iespējamās krāsas, t.sk arī zelta un sudraba krāsas, vidēji smalkas detaļas. Priekšrocības šai drukas tehnoloģijai ir salīdzinoši zemās izmaksas, laba apdrukas noturība. Cena atkarīga no apdrukājamo piekšmetu skaita, apdrukas izmēra, kā arī krāsu skaita. Cena katram dizainam tiek precizēta atsevišķi.

    Sublimācijas druka

    Šajā tehnikā apdrukā gan tekstilu, gan keramikas izstrādājumus, Sublimācijas pamatā ir krāsas pārnešana no speciāla papīra uz materiāla, kam ir poliestra pārklājums. No sākuma nepieciešamais attēls tiek uzdrukāts uz speciāla papīra, kas pēc tam ar karstuma un liela spiediena palīdzību tiek pārnests uz poliestru saturoša materiāla, kas ir gaišā krāsā. Drukājot uz poliestra T-krekliem (sporta formām) krāsas iesūcas auduma šķiedrās, nav jūtams drukas reljefs, kā arī druka ir ļoti noturīga – izceļas ar spilgtām krāsām, kas mazgājot neizbalo un nenodilst. Sublimācijā drukā arī citus izstrādājumus, kam ir soeciāls poliestra pārklājums. Piemēram, krūzītes, krājkasītes, peles paliktņus, auto karodziņus, puzles. Šajā gadijumā krāsa, no sublimācijas papīra, karstuma un liela spiediena rezultātā iesūcas šajā poliestra glazūrā un nofiksējas. Piemeram, krūzītes apdruka ir spēcīgi iesūkusies tās glazūrā, līdz ar to ir droša pret mazgāšanu un aktīvu saskarsmi ar citiem priekšmetiem. Šīs apdrukas cena ir atkarīga no apdrukas lieluma un skaita. To krāsu daudzums ir ļoti plašs, kā digitālajai drukai.